Boot Service Grou

Passie voor techniek en jachten

Tarieven 


Wat zijn de kosten?

Uurtarief advieswerkzaamheden

€ 80 per uur, exclusief 21% btw

Uurtarief mobiele jachtservice

€ 55,- per uur, exclusief 21% btw en exclusief materiaal/vloeistoffen en eventueel te vervangen onderdelen

Minimale uren afname/klusminimum

1,5 uur

Reiskosten buiten Grou

€ 0,28 per kilometer exclusief btw. Reistijd is werktijd

Voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Afzegging 48 uur voorafgaand aan de start van de werkzaamheden, anders wordt het klusminimum in rekening gebracht.


Vaste tarieven grote en kleine beurt

Voor de kleine en grote beurt van de dieselmotoren reken ik vaste tarieven, zo weet u precies waar u aan toe bent. Deze tarieven zijn inclusief 21% btw en exclusief onderdelen, vloeistoffen en materialen. En exclusief eventuele reiskosten buiten Grou. Aanvullende werkzaamheden worden in overleg en op nacalculatie berekend.


Aantal cilinders

Kleine beurt

Grote beurt

1 - 3 cilinder

€ 150 incl. 21% btw

€ 280 incl. 21% btw

4 - 6 cilinder

€ 250 incl. 21% btw

€ 395 incl. 21% btw

Uiteraard kan ik u ook adviseren welke beurt u zou moeten uitvoeren. Als een boot particulier wordt gebruikt, adviseer ik om het jaar een grote beurt uit te laten voeren. Het gemiddelde interval voor een kleine beurt is 100 draaiuren of 2 jaar, voor een grote beurt 300 uur of 2 jaar.


Werkwijze en indicatie van kosten

Voordat ik een werkzaamheden start, maak ik een inschatting van de te maken uren. Dit doe ik naar beste inzicht. Maar elke boot is anders en de uren zijn daarom een indicatie voor de te maken kosten. Mocht ik onverwachts afwijken van de inschatting, bespreek ik dit tijdig met mijn opdrachtgever en kijken we welke keuzes er te maken zijn.

Wanneer er sprake is van materiaalkosten of grote te vervangen onderdelen zal ik met de opdrachtgever afstemmen welke mogelijkheden er zijn voor de materiaalkosten. Soms is het verstandig officiële onderdelen te gebruiken, maar soms volstaan ook niet-officiële onderdelen. Dit overleg ik uiteraard met de opdrachtgever.